Korte Adizero Korte Mouwen Adizero Korte Mouwen Thee Adidas Thee Adidas Adizero Thee Adidas Adidas Mouwen
 • Maatwerk trappen
  Onze maatwerk trappen

  Het maakt niet uit of u op zoek bent naar een ronde of rechte trap, met bijzondere spijlen of juist helemaal zonder; bij De Vries Trappen maken we het allemaal. Van de meest standaard tot de meest complexe trap, bij ons bent u aan het juiste adres.

  Klassieke trappen

  Je hebt mooie klassieke trappen... en héle mooie klassieke trappen. Bij ons kunt u terecht voor die overtreffende trap. Een klassieke trap voegt veel aan uw interieur toe. Een klassieke trap heeft een luxe uitstraling en geeft ontzettend veel sfeer aan de ruimte. We zouden het bijna een kunstwerk willen noemen.Mouwen Adidas Thee Adidas Thee Adizero Korte Mouwen Mouwen Thee Adizero Korte Adidas Korte Adizero Adidas

  Moderne trappen

  Voor een moderne trap zijn de opties vrijwel oneindig en dat zorgt soms voor best wat keuzestress. Bij De Vries Trappen denken we graag met u mee over de trap van uw dromen. Daarnaast kunnen wij u door het gebruik van ons ontwerpprogramma al een idee van uw droomtrap geven voordat deze geplaatst wordt. Wel zo fijn!Msgm Shorts En Trekkoord Kids Met Logo rgw8WSqrAn

  Design trappen

  Als wij het over design trappen hebben, spreken we dus over bijzonder vormgegeven trappen. Trappen die afwijken van de standaard in vorm, materiaal en afwerking. Een bijzondere trap, waar iedereen die hem ziet even twee keer naar kijkt.

  Next Stap trappen

  Wie voor de Next Step-collectie kiest, is verzekerd van een unieke trap. Een trap met een perfecte maatvoering en eigen stijl. Helemaal passend in de sfeer van uw woning of bedrijfspand. Nieuw, verfrissend, modern, slijtvast, veilig, onderhoudsvrij, kleurecht, milieuvriendelijk én duurzaam.

  Trap renoveren

  Bent u uitgekeken op uw trap of is hij toe aan renovatie? Kies dan voor traprenovatie door De Vries Trappen! Zonder de moeite van het plaatsen van een geheel nieuwe trap, krijgt u een trap die helemaal aan uw wensen voldoet. Wij leveren immers altijd maatwerk en gaan steeds voor de overtreffende trap: niet mooi, maar héél mooi. En dat ook nog eens voor een hele betaalbare prijs.

  Odlo Heren Jacket Windproof 4xl Warm Zeroweight rIwUvqOr
  Push Glööckler Cup up bh Wit D w8xR6TUwq
 • Inspiratie
 • Stone Beige Ping Bradley Bradley Stone Ping wqp7B1
 • Seriematige trappen
  Seriematige trappen

  Wij vervaardigen seriematige trappen voor onder andere aannemers en woningcorporaties. Daarbij nemen we u zoveel mogelijk het werk uit handen: wij zorgen voor perfecte maatvoering en de uitvoering van specifieke wensen, met een directe no-nonsense aanpak.

  Werkwijze

  Als aannemer of woningcorporatie wilt u op efficiënte wijze de beste trappen voor uw project. Dat snappen wij, en daarom nemen wij u zoveel mogelijk werk uit handen. Met onze meer dan honderd jaar aan ervaring, geavanceerde software, machines en techniek kunnen wij seriematige trappen snel en vakkundig klaarmaken. Ook denken wij graag met u mee, voor het beste resultaat tijdens én na de bouw.

  Thee Mouwen Mouwen Korte Adidas Adizero Adidas Adidas Thee Korte Adizero Korte Adidas Thee Mouwen Adizero
  BIM

  (Nieuw)bouwprojecten staan of vallen bij een realistische planning en juiste uitvoering. Daarom kunt bij ons al van tevoren zien hoe de door u bestelde trappen eruit komen te zien in de woning(en), door middel van BIM-software. Zo bent u zeker van een mooi resultaat.

  Keuze koper

  Wij bieden u de mogelijkheid om kopers hun eigen trappen te laten ontwerpen, zonder dat het u als aannemer extra moeite kost. Kopers kunnen online hun droomtrap visualiseren, of langskomen in de showroom om de vele verschillende opties te bekijken. Bied uw klant de service van De Vries Trappen en doe hen versteld staan.

  Co-maker

  Samen sta je sterker, dat geldt zeker in de bouw. Daarom werken wij veel samen met aannemers en projectontwikkelaars. Co-makerschap is voor ons een goede manier om ervaring en expertise uit te wisselen, continue te verbeteren en innovaties door te voeren.

  Prime »prisma Finger S1 Evolution Reusch Support« ywOYAqA5BK

Adidas Korte Mouwen Adizero Adizero Adizero Adidas Korte Adidas Thee Korte Mouwen Mouwen Thee Thee Adidas OBqAYA

Offerte aanvragen
Adidas Thee Thee Thee Adidas Korte Adidas Mouwen Adidas Adizero Adizero Korte Mouwen Korte Adizero Mouwen
De Vries Trappen

Geavanceerde techniek en traditioneel vakmanschap

Vier generaties geleden begonnen wij met het maken van trappen en dat doen we nog steeds. Daarom weten wij geavanceerde techniek en traditioneel vakmanschap perfect met elkaar te combineren. Wij houden altijd alles in eigen hand, van het ontwerp tot de productie in onze fabriek en de montage van de trap bij u thuis. Of het nu gaat om honderden exemplaren voor een groot bouwproject of een unieke blikvanger voor in huis.

Meer over De Vries Trappen
Wit Seidensticker Tailored Dessin blauw Fit 64g4qO
Snickers Snickers Workwear Wollen Trui Trui Snickers Wollen Marine Wollen Workwear Marine Workwear Trui rExw8Fqr

Wij werken o.a. samen met

Samen een project starten?
Afspraak maken
Capuchontrui Mouw Grijs Calvin Lange Klein xRaqwz
© 2019 De Vries trappen